OPG  PERO PERIJA
ZEJBEK

www.bamija.hr
www.bamija.com

Rasad bamije List bamije Cvijet bamije Plod bamije na stablu Plod bamije presjek bamije jelo od bamije
 

 

POČETNA BAMIJA ZDRAVLJE KOZMETIKA OSTALI PROIZVODI RECEPTI NARUDŽBA O NAMA GDJE SMO KLUB


U carstvu bamija

 

JEDINSTVENO!
Preko 20 sorti bamija iz cijelog svijeta
sada se uzgaja na jednom mjestu.

Provedbu ovog projekta pomaže Zavod
za povrćarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Osniva se klub ljubitelja bamije

Kako do nas?

pogledajte na interaktivnoj mapi maps.google

Krnjak

OPG "PERO PERIJA"
ZEJBEK


Krnjak 48, 47242 Krnjak
Hrvatska

Tel./Fax: 047/727-157
mob: 098/1645-787

E-mail: pero.perija@ka.t-com.hr
www.bamija.hr
www.bamija.com

 

I

KOZMETIKA OD BAMIJE

PLANETARNO OTKRIĆE, biljni prirodni BOTOX extrahiran iz čarobne bamije. Bamijina „Zejbek „ prirodna kozmetička kolekcija bez konzervansa, ručno rađena, sadrži i u svim svojim proizvodima prirodni biljni BOTOX u svoj svojoj učinkovitosti. Prirodni biljni botox u pozitivnoj multi djelotvornosti između ostalog, smanjuje kontrakciju mišića i dovodi ih u blaženo stanje, neutralizira štetno djelovanje negativnih radikala i spriječava prerano starenje kože.
Iako „Zejbek“ kozmetičku kolekciju sa prirodnim biljnim botox-om još uvijek radimo experimentalno, kolekciju sa prirodnim biljnim botoxom počeli su koristiti i van granica Republike Hrvatske. S ponosom ističemo da su povratne informacije bezprijekorne. U nekim komentarima učinci proizvoda bamijine kozmetike sa prirodnim biljnim botoxom graniče sa čudotvornim.

Proizvodi bamija kozmetičke kolekcije sa prirodnim biljnim BOTOX-om :

BAMIJA SAPUNI


Prirodni sapuni intime sa komadićima biljnih dijelova bamije za nježno čišćenje i piling kože, kako lica tako i cijelog tijela. Kožu ne isušuju , pripremaju za daljnju njegu i čine elastičnom . U nekim slučajevima ovi sapuni intime nezamjenjivi su kod održavanja zdravog vlasišta- tjemena kao i pranja kose. Primjećuju se i pozitivne promjene nokata ruku i nogu. Bamija sapuni intime sadrže zdrave dodatke kao što su biljni dijelovi bamije i druge prehrambene sastavnice. Izrađuju se raznih boja, oblika i veličina od malih za hotele, pa do pakiranja od 100g.

BAMIJA TONIK


Čisti prirodni hidrolat bamija tonik ima višestruko djelovanje; služi kao losion, osvježivač kože, regenerator rana i oštećenih dijelova kože, u kombinaciji sa bamija ulje odlično djeluje na preplanulu kožu, vlasište i kosu kao i u primarnom poboljšanju u liječenju psorijaze (napominjemo primarno poboljšanje). Bamija tonik treba više puta dnevno nanositi jer ne postoji bojazan za predoziranje. Bamija tonik toplo i odgovorno preporučamo i muškoj populaciji poslije brijanja - briljantno. Pakira se u bočici sa čepom, što je zgodno za putovanje ili držanje u torbici i sa pumpicom.

BAMIJA ULJE


Bamija ulje pripremljeno na bazi najkvalitetnijih ulja u osnovi služi za masažu i opuštanje. Blagog je mirisa,naglašenih efekata kod opuštanja mišića i cjelokupne prihrane kože lica i tijela. Iz širokog spektra efekata bamija ulja dodajemo i djelovanje zajedno sa bamija tonikom u njezi nokata na rukama i nogama. Bamija ulje i bamija tonik zaslužuju mjesto u svakoj obitelji.

BAMIJA KREMA HIDRATANTNA


Bamija krema hidratantna namijenjena je njezi kože lica i tijela sa naglaskom „dnevna“ i „za masniju kožu“. Jednostavno se upija u kožu, čini je elastičnom, mekom i glatkom. Regenerira i hrani sve tipove kože. Bamija krema hidratantna bezrezervno je učinkovita u peglanju bora lica i bora oko očiju. U liječenju psorijaze vidljiva su primarna poboljšanja, a u liječenju mladalačkih akni i čireva potpuna su zadovoljstva već pri upotrebi dva puta dnevno. Bamija kremu hidratantnu radimo i bez mirisa i eteričnih ulja.

BAMIJA KREMA „STOP AGE“

U bio bamija kremi „STO AGE“ posebno je naglašeno botoxovo neutraliziranje negativnog djelovanja slobodnih radikala , zaustavljanje preranog starenja kože. Uz podnaslov „noćna „ i „za suvu kožu“ ovo je univerzalna krema koja će zasigurno vašoj koži povratiti zategnutosti mekoću. Urađena sa dodatkom djevičanskog voska istinski je kozmetički favorit.

BAMIJA MELEM
Bamija melem sa dodatkom nevena zaštitni je znak „Zejbek“kozmetičke kolekcije “narodni melem“. Rađen je u dvije verzije i to : krema sa biljnim uljem i biljna mast iz masnoće životinjskog porijekla. Tipičan je univerzum izrađen isključivo (kao i cijela bamija kozmetika) od prirodnih materijala. Ima primjenu najšireg djelovanja, posebno na tvrdim dijelovima kože u otklanjanju upalnih dermo procesa, u postizanju primarnih efekata u liječenju psorijaze i drugog.
Posebna napomena: bamija melem je neponovljiv u liječenju hemeroida.

BAMIJA KOMPLET KOZMETIKE U POKLON VREĆICI

  • BAMIJA TONIK
  • BAMIJA ULJE
  • BAMIJA KREMA HIDRATANTNA
  • BAMIJA KREMA „STOP AGE“
  • BAMIJA MELEM KREMA
  • SAPUN OD BAMIJE

moguće je napraviti poklon pakete po želji u kombinaciji sa drugim proizvodima od bamije (čaj, vijenac od bamije, mrvljena, sjeckana bamija ili bilo koja druga kombinacija)

WEB design by PLETIKOSA 2009. All Rights Reserved.